Kasautii Zindagii Kay – 441. epizoda – Košik prizna da voli Kuki!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 441. epizoda – Košik prizna da voli Kuki!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 441. epizoda – Košik prizna da voli Kuki!
Prerna skloni ruku nakon rukovanja sa Anuragom. Anurag se izvini, ali Samida pita zašto se on izvinjava, Prerna je ta koja je sve pogrešno shvatila. Prerna se takođe izvini. Samida traži od Anuraga da da Prerni ružu. Anurag učini tako. Komo se kune da će napuniti Prernin život trnjem.
Moniš pokušava da izvuče iz Košika priznanje da voli Kuki, ali ovaj negira. Na kraju prizna da mu se ona sviđa i Kuki baš tada naiđe i čuje to.
Komo pošalje Ronitu poruku da glumi da je ludo zaljubljen u Šivani kako ona ne bi provalila da se radi o osveti i ovaj odmah posluša. Moloj primeti da je ovaj dobio poruku.
Prerna je ubola nogu na nešto i Anurag odmah priđe da joj pomogne. Ona ga pecka pa se raspravljaju. Ne da da joj pomogne.
Košik nastavi razgovor sa Monišem, kaže mu kako je ranije mislio da je Kuki razmažena tatina ćerkica, ali uskoro je shvatio da nije tako. Ima neke tge u njenim očima i to nije zbog suspenzije iz škole. A on ne može da je gleda uplakanu. Kuki sve to sluša i emotivna je.
Moloj uspe da se dokopa Ronitovog telefona.
Anurag pita Prernu za dozvolu da joj pomogne jer je trn otrovan. On ga ukloni. Kraj epizode
Note: we don*t own the picture, credit to the maker(s).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *