Ljubav na silu od 1 do 8 epizode - Turske-Serije.Net

Ljubav na silu

Ljubav na silu od 1 do 8 epizode

By  | 
Ljubav na silu od 1 do 8 epizode

Zilan

Ljubav na silu od 1 do 8 epizode

Želeći da izbegnu običaje i dug koji imaju prema porodici Šahvar, članovi porodice Azizoglu napuštaju rodno mesto na istoku Turske i započinju novi život u Istanbulu. Iza sebe su ostavili tradicionalne vred­nosti, okrenuvši se modernom svetu. Naslednik ove porodice, Hazar Az­izoglu, odgajan je po svim pravilima zapada – izrastao je u modernog čoveka, koji nema nikakvih dodirnih tačaka sa rodnim krajem svojih predaka. Međutim, njegov život pot­puno se menja kada sazna da mu je brat ubijen. Iznenada, priče o krvnoj osveti i surovim običajima nisu više samo bajke koje mu je baka pričala u detinjstvu. One sada postaju njegova jedina istina.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Naime, za smrt njegovog brata odgovorna je porodica Šahvar i to je tek početak krvne osvete podstak­nute običajima. Obe porodice žele da se tome stane na kraj i saglasne su u oceni da više nijedan život ne bi trebalo da bude izgubljen. Među­tim, postoji samo jedan način da se njihov dogovor konkretizuje. Hazar mora da oženi Zilan, kćerku Azama Šahvara. Mada se u početku protivi ugovorenom braku, pokušavajući da ubedi svoje najbliže da ne treba postupati prema običajima, uskoro shvata da je situacija veoma ozbiljna i da mu ne preostaje ništa drugo nego da sudbonosno „da“ izgovori devojci koju uopšte ne poznaje. Tako obaveza prema krvnoj osveti koja je ukorenjena u životima svih članova dveju porodica potpuno nestaje.

Zilan odlazi u novoj kući.Hazar joj govori da ne zna šta su joj njeni rekli,ali ovo izmedju njih nikada neće biti brak,jer će za njega ona uvek biti samo sestra ubice njegovog brata.

 

Serija nema engleski written update,pa smo prvih 8 epizoda napisali uopsteno.Od 9 epizode ocekuje vas detaljniji prevod.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

  1. michel says:

    Beren Sat…..prelepa i predivna glumica, zbog nje najvise i gledam seriju, mada je i tema veoma zanimljiva….uopste sve turske serije su predobre i surovo realne,….tema mi je malo slicna seriji SILA…pogotovo mi je drago sto se snimanje vrsilo isto u MIdjatu….mestu koje je vrlo lepo i interesantno….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *