Lockdown Ki Love Story – 105. ep. – Sonam krišom poseti Dhruva!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 105. ep. – Sonam krišom poseti Dhruva!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 105. ep. – Sonam krišom poseti Dhruva!

Sonam prekine poziv pre nego što Milky uspe da vidi.
Sonam kroz prozor uđe u Dhruvovu sobu. Dhruv je srećan, želi da je upozna sa Nutan, ali ga Sonam zaustavi i kaže mu da ovo mora biti tajna, jer ako iko sazna, zabraniće im da se viđaju. Dhruv se složi. Nutan dođe tu. Sonam se sakrije. Nutan izvadi Dhruvove stare igračke, kaže Shashikantu da je mislila da će dati te igračke Dhruvovoj deci, ali sad se on opet igra sa njima. Ona zaplače. Shashikant je teši.
Sneha donese picu. Dhruv uzme dva parčeta i da jedno Sonam koja se krije. Shashikant ugleda Sonam i pokuša da odvrati pažnju Nutan da je ne bi videla. Nutan pokuša da da lekove Dhruvu koji je pita da li može da ide napolje da se igra. Kad mu ona ne dozvoli, on pobegne odatle. Nutan se zabrine kako će ozdraviti ako ne pije lekove.
Deca dođu i izvine se Dhruvu, a potom ga pozovu da se igra sa njima. Nutan dozvoli Dhruvu da ide, ali se i zapita kako to da su se deca odjednom promenila. Sonam zahvali roditeljima dece što su shvatili Dhruvovo stanje i uveri ih da će se ona pobrinuti da deca nemaju nikakvih problema. Nutan vidi kako Sonam deli čokoladu deci pa je iskritikuje i ode. Shashikant posmatra ovo.
Nutan pozove Pratapa i kaže mu da je Sonam postala otrov za njenog sina i ona nije odgovorna za ono što će se desiti Sonam.
Tokom igre sa Dhruvom, Sonam se povredi.
Subhadra pozove Shashikanta i moli ga da objasni Sonam da ne treba da se viđa sa Dhruvom. Shashikant kaže da razume njihovu situaciju, ali i ona treba da shvati da je Sonam odrasla i da ne treba da se mešaju u njene odluke. Izvini joj se.
Dhruv namaže kremu na Sonaminu povredu. Sheetal to vidi i slika ih.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete: Nutan zove Sonam i pita je da li će je poslušati da bi Dhruv ozdravio. Sonam pristane.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *