Shakti! Sestre 1 126. epizoda!Virat podseća Hir na njihovu ljubav!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 126. epizoda!Virat podseća Hir na njihovu ljubav!

By  | 

Shakti – 26. 1. 2021. – Virat podseća Hir na njihovu ljubav!

Prevod: Maja.

Dalđit upada u kuću kinara u pratnji milicajca, pa ispituje Angel gde je Virat. Ona veli da je Virat otišao odatle s Išom i odbrusi da joj nije dao svoju lokaciju. Dalđit je upozori da se ne pravi pametna i podseća da je dobila novac da ih razdvoji. Kinari dolaze tu i izjavljuju da je Virat oteo Apsaru i odvezao se s njom u svojim kolima. Dalđit čuje to i obaveštava oca. Sant Bakš mu naredi da angažuje pretres celog grada. U kolima, Hir se opire i pita Virata kuda je vozi. On je ne sluša i ubrzava, ali ona ga uporno pita koje je to ludilo i zabranjuje mu da radi ovo. Angel kaže svojoj zajednici da je Apsara rođena kako bi ostala s njima i šalje ih da je potraže. Svi traže Hir i pokazuju njenu sliku prolaznicima, kao i ostalim zajednicama kinara. Hir pokušava da otvori vrata da iskoči iz kola, ali Virat je zaustavlja i zaključava vrata. On nastavlja da vozi. Milicajci stoje na prelazima i vrše kontrolu. Hir traži Viratu da joj pusti ruku. Ćameli javlja Maliki da je Virat pobegao sa Hir, svi ih traže.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kinar u prolazu ugleda Hir kroz staklo i javlja to nekome. Hir viče na Virata da prestane i da ne može to da joj uradi. Virat zapazi miliciju u blizini, te okrene svoje vozilo u drugi smer. Inspektor ga ugleda i kaže da je to taj. Kinari javljaju Angel da je neko ugledao Hir u kolima.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *