Shakti! Sestre 1 139. epizoda! Hir doživi nesreću, Akšej sazna istinu!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 139. epizoda! Hir doživi nesreću, Akšej sazna istinu!

By  | 

Shakti – 12. 2. 2021. – Hir doživi nesreću, Akšej sazna istinu!

Prevod: Maja 🙂

Iša se obraduje čuvši da je Hir živa i onda upita Parmit hoće li Hir doći samo da izleči Virata ili ostati uz njega večno. Virat ih čuje pospan i izusti: “Hir, došla si, znao sam…”
Iša mu drži ruku i zaključi da će je Virat pustiti da ode nakon što se Hir vrati u njegov život, ali bar će izaći iz ovog stanja. Ona izvlači iz ormara njenu (Hir) odeću i kaže da ju je Virat držao tu sve vreme, pa neka ostane da čeka Hir kad se vrati. Iša je spremna da ode odatle, ne može više podneti ovo stanje. Parmit je hvata za ruku odlučno i vrati tu odeću nazad, te izjavi da neće dozvoliti Hir da se približi Viratu sve dok je ona živa pošto je Hir bila, jeste i ostaće kinar. Iša gleda zabrinuto. Parmit joj kaže da čuva svoju mangalsutru, jer će je staviti na sebe kad za to dođe čas. Ona je grli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *