Shakti! Sestre 1 139. epizoda! Hir doživi nesreću, Akšej sazna istinu!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 139. epizoda! Hir doživi nesreću, Akšej sazna istinu!

By  | 

Onamo, Akšej i njegov prijatelj dolaze ka zajednici kinara, tačnije Angelinoj kući. Hir ih prati i plaši se da će sve propasti ako on sretne Angel, a njena rodna istina će se otkriti. Akšejev drug prima poziv i pokaže Akšeju na kuću, u kojoj živi poglavica te zajednice kinara tj. Angel, pa brzo ode odatle zbog hitnog posla. Akšej hoda ka toj kući. On se zamalo saplete o nešto što mu je Hir krišom podmetnula, ali onda samo prođe pravo. Hir pomisli da mu nešto učini s telefon pre nego što on uđe u tu kuću, zato se pokrije velom i sudari s njim pri čemu se njegov telefon sruši na tlo. Ona se izvini i pojuri odatle, a on je opomene da pažljivije hoda i podigne telefon – kome, za čudo, nije ništa, zaslon sasvim prirodno radi. On pozvoni na vrata Angeline kuće. Hir se krije i ne gleda, već samo sluša. Prito mu otvara vrata odevena kao kinar. On joj pokazuje sliku Hir na ekranu telefona i pita je poznaje li nju, ime joj je Hir. Prito odvraća da ne poznaje i zatvara vrata. Hir je laknulo. Dr Akšej je vidi da se krije i juri za njom, i dalje ne znajući da je ta devojka zapravo Hir, a Hir se sakrije na vreme. Akšej prima poziv iz bolnice i odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Onamo, Prito sklanja kinarsku odeću sa sebe i prilazi Haraku. Oni se prisete kako su saznali od susedstva da Angel nije kod kuće, pa su samo provalili unutra i prerušili se kako bi sprečili da Akšej dozna istinu o Hir. Sada, Harak Sing zaključava vrata te kuće i izlazi napolje s Prito. Oni odluče da sretnu Hir i žure ka njoj. Hir izađe iz skrovišta i pojuri natrag prema Akšejevoj kući da niko ne bi posumnjao gde je bila, kad u brzini neko vozilo je čukne i ona se sruši povređena. U tom trenutku, u svojoj sobi, Virat se probudi i vrisne “Hir”.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site