Shakti! Sestre 1 139. epizoda! Hir doživi nesreću, Akšej sazna istinu!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 139. epizoda! Hir doživi nesreću, Akšej sazna istinu!

By  | 

Iša pomisli da je to zbog dejstva injekcije. Sant Bakš pita Parmit hoće li Virat pustiti Hir da ode kad se oporavi. Parmit odgovara da će ovog puta učiniti da ona padne u njegovim očima. Napolju, narod se okuplja oko Hir i predlaže da je odvedu u bolnicu. Prito i Harak dotrčavaju tu videvši gomilu ljudi i zaprepaste se kad uoče Hir na zemlji. Harak Sing zaustavi Akšeja i pita ga da izleči Hir. Akšej vidi njeno lice i oslovi je zapanjeno, te zaključi da je ona ta devojka koja se namerno sudarila sa njim da bi mu ispalo na pod telefon. Prito kaže da je ona imala nezgodu. Harak je spreči da dalje priča. Akšej poziva medicinsku sestru da odvede Hir u operacionu salu. Harak Sing predloži Prito da odu odatle da ne bi posumnjali da nemaju neke veze s Hir. Prito se brine šta ako se sazna rodna istina o njoj. Harak je uveren da će nebesa sve srediti i teši je da pođe sa njim. Oni odlaze odatle.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kasnije, lekarka kaže Akšeju da je Hir imala neko unutrašnje krvarenje mada je dobro. Prito čuje to i zahvali se boginji. Lekarka potom upita Akšeja kako je upoznao Hir i u kakvom su odnosu. Akšej odgovara da Hir brine o njegovoj kći Kuhu kao dadilja. Lekarka ga pohvali i naziva ga neverovatnim što ima široka shvatanja tako da je doveo u kuću interseksualnu osobu/kinara kao dadilju svom detetu. Akšej je zapanjen i pita šta to priča. Lekarka ga pita zar nije znao to.
E pa, to je istina.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site