Ukradena ljubav – 12. i 13. epizoda

Meksicke serije

Ukradena ljubav – 12. i 13. epizoda – Alehandro i Monserat se venčavaju!

By  | 

Ukradena ljubav – 12. i 13. epizoda - Alehandro i Monserat se venčavaju!

Ukradena ljubav – 12. i 13. epizoda – Alehandro i Monserat se venčavaju!

Prevela: čitateljka Ana 

Epizoda 12.

Lauro udari Dimitria jer ga je kapetan Robledo obavestio da mu je pre mesec dana našao posao, ovaj mu, pun besa, želi smrt.Grasijela pokušava da smiri svog muža. Alehandro priča svom drugu da će oženiti Monserat i da će živeti u Aguazulu, Viktor eksplodira i kaže mu da Grasijela upravlja njime kao da je lutka. Uveče, Monserat plače i priznaje svojoj tetki da ne voli Alehandra, Karlota joj govoti da je u dubini duše već shvatila da bi mogla da se zaljubi u njega, i da je veoma fin prema njoj. Esmeralda leči Rosariove rane i shvata da su one posledica metka. Grasijela kaže Alehandru da bi volela da se pobrine za dugove kao što je obećao, u tom trenutku dolazi Monserat i pita ih o čemu to govore.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Epizoda 13.

Monserat govori svojoj majci da ne brine i da će se udati za Alehandra, ali da ga mrzi i da će skupo da plati to što kupuje njenu ljubav. Adolfo nastavlja sa planom da izvuče novac od Hosefine, uverava je da Dimitriu treba 200 miliona pezosa da bi započeo posao, ona mu govori da će mu ih dati. Esmeralda priznaje Refuhiu da je niko nikada nije branio kao on i ljubi ga. Na dan venčanja, Karlota kaže svojoj sestričini da je sigurno nervozna, ali joj ona priznaje da je jedino što oseća strah. Nadija daje Monserat Hose Luisovo pismo u kome joj kaže da će je čekati na doku i upozorava je da će, ako ne dođe, doći po nju u njenu kuću, ne zanima ga šta će se desiti. Kasnije, ona stiže na dok u venčanici.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *