Zakletva 375. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 375. epizoda!

By  | 

Zakletva 375. epizoda!
Ujak govori Emiru da očekuje bebu, a zatim odlazi. Gulperi se izvinjva Emiru zbog njenog ujaka.
Mert treba da svedoči u vezi požara. Kemal ga pita da li ima nešto što mu nije rekao.Mert ga podseća da je u ovom slučaju on samo žrtva i da je mogao da nastrada.Kemal mu kaže da zna, a to znaju i oni u policijskoj stanici, ali postoji procedura koje se moraju držati. U policijskoj stanici, policija smatra da je Mertova izjava čudna.Kemal ih moli da uzmu u obzir da je on bio u toj kući i da ne bi doveo svoj život u opasnost. On im govori da Mert je imao problematičnu prošlost, ali sada živi sa njima i sve je to iza njega.
Džavidan je zabrinuta što je Emir zaključan u sobi. Tulay joj govori da ih je Gulperin ujak ucenio da neće verovati u brak dok mu ne podare unuka. Narin prihvata Meltem u svojoj kući dok ne nadje kuću u kojoj će živeti. Govori joj da policija sumnja da je neko iz unutrašnosti zapalio kuću i da su posumnjali u Merta, zato je dobro što je sa njima, biće bezbedna.
Tulay govori Gulperi da je Džavidan zabrinuta za sina, plaši se što je zbog nje stalno u problemu i što na taj način Yigit može da ostane i bez oca. Ona savetuje Gulperi da bez ičijeg znanja napusti kuću. Gulperi napušta konak.
Sve epiyode serije

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *