Zakletva 425. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 425. epizoda!

By  | 

Zakletva 425. epizoda!

Emir traži od Savaša objašnjenje odakle mu snimak. Savaš ga isprovocira i dobija udarac od Emira.Gulperi je napeta jer Emir nije kući. Kada se ne vrati ni nakon idućeg dana, Džavidan šalje Gulperi da prijavi u policiji njegov nestanak. Gulperi to i učini i u policiji kaže da sumnja na Savaša. Savaš u policiji govori da je Emir bio kod njega, ali je otišao. Emir je prikazan zatvoren, ali ne znamo ko je to učinio.

Meltem je mrtva, a Narin i Kemal ne znaju kako da tu vest saopšte Mertu. Mert to prihvata smireno. Sa druge strane, socijalna radnica dolazi u njihov dom. Mert misli da su došli da ga vode u sirotište ili u popravni dom i pakuje se. Kemal govori Mertu da on i Narin žele da ga usvoje i pita ga šta on misli o tome. Gulperi je napeta što Emira nema i dalje i odlazi kod Savaša. Ona zahteva od njega da pusti Emira. Uzima pištolj i puca u Savaša.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Sve epizode serije Zakletva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site