Zakletva 409. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 409. epizoda!

By  | 

Zakletva 409. epizoda!

Emir govori gostu da se ne može ponašati tako i pretiti mu u vlastitoj kući. Kuzen optužuje Gulperi da joj je njihova porodica dala krov nad glavom,a ona je nezahvalna prema njima.Emir izbacuje čoveka, a on preti da će se uskoro videti. Mert dolazi u podrum. On kaže Narin da izadje da razgovara sa policijom i da će Kemal za to vreme pobeći. Narin i Mert odlaze i raspravljaju sa policajcem, kako bi dali vremena Kemalu da pobegne. Kada Narin vidi da je Kemal pobegao, daje im dozvolu da pogledaju podrum.

Kemal zove Emira i govori mu da je živ. Izvinjava mu se što ih je zabrinuo lažnom srrću i govori u sve. Gulperi pati, jer se Emir udaljava od nje. On želi biti u njenoj blizini, ali u tome ga sprečava bolesna tetka koja želi njegov razvod i da se on oženi sa Tulay.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Gulperi se nalazi oči u oči sa svojim rodjakom. Ona kaže da Emir nije ni za šta kriv, ako želi da nekog kazni, ona je spremna da prihvati kaznu. Savaš kaže da će kazniti i nju i Emira. Gulperi se vraća kući i shvata da je Yigit nestao.

Sve epizode serije Zakletva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site