Fatalna ljubav od 717. do 719. epizode!

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav od 717. do 719. epizode!

By  | 

Fatalna ljubav od 717. do 719. epizode!

717. epizoda

Nani se pita na glas sta bi radila da je izgubila Pojraza. Kasnije, Dzenet trazi od Nani da se razvede od Pojraza. Pojraz to cuje. Nani joj se izvinjava i uplakana govori da ne moze, jer ga mnogo voli. Pojraz sve to cuje. Dzenet pita sina da li ce da odbije svoju majku zbog te zene. Pojraz joj govori da su njihova mesta u njegovom srcu razlicita. Nanino srce je prelepo , poput njenog lica.Nece je izbaciti iz svog srca sve dok ne umre. 

718. epizoda

Nani i Poyraz su u istom krevetu. Ona se stara o njemu da se sto pre oporavi. On joj govori da je rekao majci da ne moze od nje da spava jer mnogo prica.Ona se pita da li se pokajao sto je ozenio.

719. epizoda

Nani se budi u Pojrazovom zagrljaju, kada to shvati brzo se pomeri .Ujutru, Pojraz odlazi da se osveti sto su mu oteli Nani. Nani je besna na njega i pita sta da ga je izgubila…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *