Fatalna ljubav od 675 do 677. epizode!

Emanet - Fatalna ljubav - Amanet

Fatalna ljubav od 675 do 677. epizode!

By  | 

Fatalna ljubav od 675 do 677. epizode!

675 epizoda

Dzenat otvoreno pita Nani da li joj je Pojraz priznao da je zaljubljen u nju.Nani uhvati Dzansel kako razgovara sa Zahirom preko telefona i pita je kako moze da uradi tako nesto.

676 epizoda
Pojraz sa pistoljem u ruci govori da ce vratiti Jusufa i Nani kuci. Zehir dolazi do Nani i Jusufa. On joj ubrizgava injekciju. Kada pokusa isyto da ucini i Jusufu, Pojraz dolazi i sprecava ga u tome. Nani je u bolnici i lekari govore Pojrazu da bude spreman na sve. Nani govori Pojrazu da se od sada on stara o Jusufu.

677 epizoda

Pojraz priznaje Nani dok u bolnickoj postelji spava da je mnogo voli. Medicinsko osoblje izvodi mrtvog Zehira. Pojraz pretura po stvarima i nalazi neku tecnost. On je ubrizgava u Nani koja umire, nadajuci se da je to protiv otrov.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *