Prkosna ljubav – 150. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 150. epizoda

By  | 

Natalija sluša kako Dionisio naređuje Jagu da potpiše ugovor pre venčanja. Jago kaže da je već učinio sve što je Dionisio tražio od njega, čak je ubedio Nataliju da je voli. Dionisio mu otkriva da želi da se osveti Amandi jer ga je napustila, a osvetu je planirao sprovesti preko njene najdraže osobe.
Mirjam govori Danteu da bi neko mogao pomisliti da Danijel nije srećan što napušta Meksiko i da odlazi protiv svoje volje. Dante je moli da bude strpljiva.
Natalija pristaje da pomogne Kamili kako bi pronašla dokaze u Dionisijevoj kući. Ona želi da Dionisio odgovara za sve svoje zločine. Dionisio se iznenadi kad ugleda Nataliju. Ona mu kaže da je upravo stigla i pretvara se da je oduševljena što je srela Jaga.
Karmela i jedan zatvorenik govore Agustini šta treba da radi kako bi se zaštitila, inače će joj biti užasno u zatvoru.
Jago je ljut jer Kajetano planira da deo ranča da Pablu. Pablo mu odgovara da ne želi ništa što je očevo i da će uskoro dokazati da može sam da se snađe u životu.
Leonsio beži iz zatvora sakriven u džaku za smeće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *