Prkosna ljubav – 76. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 76. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 76. epizoda
Pablo ne može da pronađe posao i strahuje da zbog toga neće moći da ispuni sva obećanja data Luzmi. Amanda ga savetuje da bude strpljiv jer će sigurno Luzma imati razumevanja.
Dionisio nudi Nataliji posao koji ona prihvata.
Kamila postavlja Pabla za novog upravnika imanja.
Ana odvodi Refuhio u štalu gde se krije siroče Roman. Njih dve ga zajedno nagovore da dođe kod njih da živi.
Amanda pita Nataliju zašto joj nikada nije rekla da izlazi sa Jagom. Podseća je da je on veliki ženskaroš. Pablo joj takođe savetuje da mu ne veruje.
Rodolfo se poverava Kamili da se sukobio sa Jagom jer je pokušao da odbrani Nataliju, iako ona ne želi da ima ništa sa njim (Rodolfom). Nakon što joj sve prizna, kaže joj da sama odluči da li želi da on ostane na imanju. Kamila mu govori da ne mora nigde da ide, ali doda da se ništa ne rešava šakama.
Danijel otkriva Vivijani i Aronu šta planira da uradi. Oboje se, međutim, slažu da je situacija veoma opasna. Danijel ni po koju cenu ne želi da ostavi Kamilu nezaštićenu, uverava ih da bi radije sam umro nego dopustio da joj se nešto dogodi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *