Prkosna ljubav – 106. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 106. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 106. epizoda

Agustina naglas pročita pisma koja je Rosio pisala pokojnom Danijelu. Kamila ljutito prokomentariše Agustini da je Rosio bila Danijelova ljubavnica jer je to sama želela, on je nikada nije silovao.
Rosio je besna kada od Marijana čuje da Kamila želi da porazgovara sa njom, smatra da nije trebao da je izda jer je sve što što se trenutno dešava njihova tajna, a pored svega toga se ona nada da će Kajetano doći sebi. Ne želi ni da priča ni da vidi Kamilu.
Kamila daje Marijanu pisma i fotografije svog strica sa Rosio i govori mu da ga je majka lagala.
Natalija vodi Dionisija svojoj majci kako bi se njih dvoje suočili. Amanda potvrđuje da je sve što je rekla o Dionisiju istina, a Dionisio veli da je jedina greška koju je napravio to što je radio sa kriminalcem poput Alonsa. Natalija je suznih očiju, potpuno zbunjena.
Amanda u suzama kaže advokatu Baseri da je sigurna da će Dionisio pokušati da joj oduzme ćerku. Basera pokušava da je uteši i kaže joj da je Natalija dobra, a da nije oportunista. Dionisio moli Agustinu da prihvati Nataliju. Agustina ga pita da li želi da se preseli na La Malkeridu. Dionisio joj odgovara da njegova će njegova ćerka da odluči o tome.
Marijano želi da mu majka kaže zašto ih je lagala, nije ukopčao da je i Kajetano tu prisutan. Kajetano mu zgrabi pisma (koja je Rosio pisala pokojnom Danijelu), pročita ih i napada Rosio. Marijano ga zaustavlja i govori mu da mu neće dozvoliti da digne ruku na nju. Kajetano mu kaže da je njegova majka pokušala da ih sve prevari. Zatim otera Rosio sa imanja i kaže joj da više nikada ne želi da je vidi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *