Deha – 4. epizoda

Deha / Genije

Deha – 4. epizoda

By  | 

Pokušavajući da preduzme mere predostrožnosti zbog aduta koji je stekao nakon što je Iskender upucan, Devran, uz nelagodu što tako dobro poznaje svog oca, pokušava da opere novac nagomilan u njegovoj kući. Sa jedne strane, preduzima korake da dokaže Iskenderovu povezanost sa Boranovom smrću i traži pomoć od Esme u vezi sa dokazima do kojih je došao. Kada je, nakon obaveznog partnerstva sa Iskenderom, primoran da uključi lokalno stanovništvo u posao pranja novca, Iskender pravi novi potez da bi se osigurao. Ali ovoga puta, Devran deluje mnogo odlučnije. Kada je novac prebačen na Kargin račun, Devran ne samo da je osvetio svoju majku, već je uspeo da unese i dokaze koji bi uznemirili prvo Džesura, a zatim i Iskendera.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *