Zehra 57 epizoda - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 57 epizoda

By  | 

Zehra 57 epizoda

Suna je u bolnici, dobro su i ona i beba samo treba da odmara.Devran je doveo Zehru u vilu.Kadim je tuce da bi rekla gde je Rasat,ona im ne govori nista. Djemal i Ali dolaze kuci.Zumrut im govori da su doveli Zehru i da je tucu.Djemal pokusava da je odbrani ali ne uspeva. Ali govori Kadimu, da pusti Zehru ona je njegova zena.

Devran pokusava da ubedi Nuzin da se Rasat vrati kuci i da povuce izjavu.Ona mu govori ako se vrati da ce ga licno ubiti.Tada joj pozli.Covek koji je uhvatio Melek i Azata zove vilu. Behija se javlja.On joj govori ako ne donesu novac do veceras da ce ubiti i Melek i Azata.Behija govori Kadimu da je zvao neki covek i trazi novac za otkup .Behija govori Kadimu da nece da govore nikome da je Azat kindapovan jer bi im odgovaralo da ubiju Azata.To bi im pomoglo da Devran postao pre aga.

Djemal ubedjuje Nuzin da se Zehra vrati u vilu i da bude snaja a Elif da raste uz oca.Zehra doziva Alija da mu kaze da ce ubiti Melek i Azata ako ne odnesu novac.Rasat dolazi u policisku stanicu,povlaci tuzbu protiv Nuzin.Nuzin se vratila kuci,Zehra je doziva ali joj Behija ,odvlaci paznju.Devran dolazi kod Rasata i vadi pistolj i pita ga kojom ga je rukom udario.Resat pokazuje,Devran mu puca u tu ruku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *