Zehra 58 epizoda - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 58 epizoda

By  | 

Zehra 58 epizoda

Zehra razbija staklo da bi Devran dosao do nje.Devran je pita sta je bilo, ona mu govori da su Melek i Azat kidnapovani ,da traze novac za otkup do veceras,ako ne odnesu novac,da ce ih ubiti.Berfin pokusava da se pomiri sa Fermona,ali on ne odustaje od razvoda.Devran sakuplja novac za otkup Melek i Azata.

Azat pita Melek, zasto se nije udala i dala sebi sansu da opet ima dete.Ona mu govori da nema hrabrosti.Melek pita Azata da li je ikadf voleo nekog on joj govori da jeste.Melek ga pita koga je voleo,on joj govori nju i samo nju je voleo.Melek se smeska, bas kada je htela da mu kaze da i ona njega voli dosli su ljudi koji su ih kidnapovali i odvode ih do rake koje su iskopali.

Suna govori prvoj zeni svnog muza da zna sta je htela da uradi.Ona joj govori da nece da kaze muzu samo ako joj pomogne da se resi deteta.Devran dolazi kod Melek i Azata i donosi im novac za otkup.Nuzin razgovara sa Zehrom i Alijem da ako naprave samo jednu gresku da ce ih samo smrt rastaviti.

Devran daje samo jedan deo novca jer nema vise.Oni mu govore da moze samo jednog da izabere.Melek ide sa Devrana Azat ostaje.Nuzin ostaje sa Zehrom, ona joj govori da ce da cisti ,pere ,sprema rucak svima u kucI i da je niko nece primecivati, kao da nije tu.Devran zakljucava Melek u kola, a on uzima pistolj i odlazi da spasi Azata.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *