Mn 03.03.2016.,(2130 epizoda),Anandi spašava malu nevestu od braka! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 03.03.2016.,(2130 epizoda),Anandi spašava malu nevestu od braka!

By  | 

pageAnandi spašava malu nevestu od braka!

Epizoda počinje kako Jagi kaže Anandi da ne misli da su svi dobri poput nje.Anandi kaže da ima punu veru u Manglu i da će je ona ujediniti sa Nimboli.Jagi je pita zašto je onda beznadežna.Govori joj da vrati onu staru Anandi koja ne zna za tugu.Kaže joj da mu obeća.Anandi obećava.Ganga gleda i smeje se.

Jagi kaže Gangi da je razgovarao sa Anandi i nada se da joj dao snagu, nada se da će paziti na sebe.Ganga ga sa osmehom gleda.Jagi je pita o čemu se radi.Ganga mu kaže da je ona najsrećnija žena na svetu jer ga je upoznala i on ju je prihvatio.Zahvaljuje mu što je ušao u njen život i što je prihvatio.Jagi kaže da je on najsrećniji čovek jer mu je ona životni partner.Ljubi je u čelo i grli je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Anandi dolazi u Šiv Niketan.Kajljani je ceni što se pokrenula i prihvatila nešto u životu.Anandi joj kaže da ju je Jagi ubedio.Kaže da je shvatila da su nevolje i ranije bile deo njenog života i da će ih biti i u budućnosti, a i sve u svemu njihova sadašnjost je bolja od prošlosti.Kajljani se slaže.Govori Anandi da dodje i da počne sa radom.Čovek dolazi i traži od Anandi da spasi malu devojčicu.Govori joj da se desetogodišnja devojčica udaje za čoveka starog 35 godina.Anandi je šokirana.Čovek kaže da je pokušao da urazumi devojčicinog oca, ali on nije slušao.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *