Sujata nagovara Annupurnu da venča Ragini i Laksha!

Indijske Serije

Swaragini (57. ep.) 19.05.2015. – Sujata nagovara Annupurnu da venča Ragini i Laksha!

By  | 

1

Prevod: Nina. Hvala! 🙂

Sanskaar pita Annupurna da se Laksh i Ragini vencaju jer zeli da Ragini zivi tu.Kaze da je Dadimaa veoma losa.Sujata kaze da njegov stric ne zeli da Laksh ozeni Ragini.Sanskaar kaze da ce on ubediti sve.Doktor kaze da je on u pravu,ako zeli da uradi nesto, niko ga nece zaustaviti.Kaze da ce Ragini ostati tu i kaze joj da obeca.On zove Durga Prasada.Annupurna ga pita da se smiri i kaze da ce njihova porodica biti ujedinjena zbog njega.

Swara vidi zakljucana vrata.Dida joj kaze da nema nikoga u kuci i da ona ima kljuc.Swara odlazi u Didinu kucu.Dida kaze da je mislila da joj Marwarka nece dati da dodje tu.Pita je da li se videla sa Durga Prasadom.Laksh zove Swaru,ali ona prekine poziv.Ona pocne da cisti ogledalo u besu.Dida je pita sta se desilo.Ona nalazi izgovore i priseti se Lakshevog priznanja.Dida je pita sta se desilo.Swara kaze nista,videce se sa Durga Prasadom sledeceg dana.Uzima telefon i odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Anupurna dolazi da vidi Durga Prasada.On je pita sta joj treba.Ona dovodi Sanskaara.Durga Prasad je sokiran videvsi ga.Pita ga sta radi tu.Annupurna kaze da ce mu reci.Sanskaar se spusti na kolena i kaze Ragini i Laksh.Ragini dolazi tu.Durga Prasad pita kako se usudjuje da ga dovede tu.Annupurna kaze da zeli da prica sa njim.Durga Prasad kaze da ga nije briga i da on nema vezu sa njim.Sanskaar pita sta je uradio.Annupurna kaze da nije nista. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *