Sujata nagovara Annupurnu da venča Ragini i Laksha!

Indijske Serije

Swaragini (57. ep.) 19.05.2015. – Sujata nagovara Annupurnu da venča Ragini i Laksha!

By  | 

3

Shekar pita Laksha da li je srecan.Kaze da je priznao svoju vezu sa Ragini ispred svih.Kaze da se Durga Prasad nije naljutio.

Annupurna kaze da ne mogu to uraditi.Sujata kaze da moraju doneti brzu odluku inace Ragini nece dolaziti od sutra.Sanskaar cuje to i baci casu ljutito.Odlazi u sobu dok ga Ragini prati.Sujata kaze Annupurni da se Sanskaar naljuti kada cuje da Ragini nece dolaziti.Kaze joj da da ime Lakshevoj i Ragininoj vezi i da ne misli puno.

Laksh kaze da zeli da prica sa njim.Swara se nada u sebi kako ce Laksh reci istinu.Moli ga u sebi da kaze istinu.Laksh taman da pocne pricati kada Dadimaa dolazi i pita ga da jede nesto.Ona mu stavlja hranu u usta.Tada joj zazvoni telefon.Javi se.Laksh kaze da je hteo reci…Dadimaa ga opet prekine i kaze da ih je Annupurna zvala da dodju kod njih.Laksh je sokiran.Swara je zbunjena.Dadimaa se nada da ce cuti dobre vesti i moli se za to.Laksh se oseca bespomocnim i tuzan je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava:Laksh pita Annupurnu zasto ih je zvala iznenada.Sujata kaze da zeli da ugovori njegovu vezu sa Ragini.Annupurna pita za Ragininu ruku.Laksh kaze da ne moze ozeniti Ragini jer voli Swaru.Sanskaar cuje to i stavi mu ruku na rame.Laksh se okrene i ugleda ga.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site