Maa saznaje da je Savitri u stvari Gayatri!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (187. ep.) 11.04.2016. – Maa saznaje da je Savitri u stvari Gayatri!

By  | 

BeFunky Collage

Maa saznaje da je Savitri u stvari Gayatri!
Prevod: Tinzi. Hvala. 😀
Epizoda pocinje sa Lakhanom koji nosi Swarnu u narucju.Gayatri je zabrinuta i pita sta joj se dogodilo . Lakhan kaze da ju je upozorio,da nije stigao na vrijeme,Kokila bi ubila Swarnu i njihovo dijete. On govori Gyatri za njihov odnos i da je ona zelela da napusti palatu ali sreca je preokrenula igru i Laksh je umro .Kaze da vise nece ostati miran ,on preuzima odavde danas .Gayatri ga zaustavi govoreci da u ovom trenutku Swarni je potrebno lecenje i nega, u suprotnom njen zivot i zivot deteta ce biti ugrozen .Oni moraju da smisle nacin na koji Swarna moze da ostane ovde bezbedna od Kokile.Gayatri obecava onesvijescenoj Swarni da ce naci nacin za nju. Sledeceg jutra, Savitri kupuje bademe.I misli o pravljenju ladua za Swarnu i njeno dete.Ona se sudara sa zenom na trznici.To je njena majka.Savitri je proklinje.Maa je sokirana kada cuje kako psuje.Maa zove Gayatri.Gayatri je sokirana, ona joj se okrece pa zatim sakrije lice i ode. Maa trazi ‘gool gapa’ hitno i pojede to.Ona pocne da kaslje.Gayari dolazi kod nje nesvjesno.To je sve bila taktika od Maa.Rana ji je na istoj trznici kupuje odecu,odabere jednu .Maa prati Gayatri u palatu.Bari Rani Ma dolazi tamo zamisljena.Maa pita Savitri zasto je bjezala,sta se desilo. Savitri je uvodi unutra. Bari Rani Maa razmislja da nema nikoga tu. U sobi, Gayatri i Ma se grle.Maa place govoreci da je znala da je ona ziva i piata je zasto je ptreban ovaj avatar.Gayatri kaze da ce zastititi svog muza,kuju se planovi u palati.Njihov neprijatelj zeli oboje da ih ubije,zatim prica dogadjaje sa litice.I govori da je bila toliko bolesna da nije mogla doci do svojih poslednjih rituala.Šokirana je kad sazna da majka nije nikada poslala covjeka. Njena nada se nije slomila,znala je da je ziva.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *