Maa saznaje da je Savitri u stvari Gayatri!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (187. ep.) 11.04.2016. – Maa saznaje da je Savitri u stvari Gayatri!

By  | 

BeFunky Collage 2

Gayatri veli da je Bari Rani maa rekla tako. Maa govori da nije nikada dosla da je vidi. Raj Mata pita zasto bi Bari Rani ma lagala.Gayatri kaze da je zbunjena ,do danas je mislila da je Bari Rani Ma jedina iskrena prema Rana ji-u.Raj Mata kaze da ne veruje Bari Rani Ma i pita da li Bari Rani Maa sumnja da je ona Gayatri .Gayatri kaze da to nije moguce ,ona je nikad nije gledala tako pažljivo,ali je pucala na nju .I kaze da je Bari Rani Ma uznemirena zbog Laksove smrti,pokusala je da priblizi nju i Rana ji-a i prica dogadjaje. Raj Mata kaze da nesto nije u redu ,da Bari Rani Ma ne moze da se promeni toliko boja,da li je ona iza svega.Gayatri upita zašto bi se brinula o Rana ji-u ako ga želi povrijediti, samo ona (BRM) je u stanju da umiri Rana ji-eve bolove.Raj Mata trazi da bude oprezna,Bari Rani Maa je lagala za njenu (Gayatrinu) majku.Swarna se probudi ,neko dolazi u njenu sobu sa nozem.Ona place i govori ne.To je sve bio san .Lakhan dolazi do nje i uverava je da nije sama.Swarana ga moli da ode.Lakhan kaze da kada je on ovde ,niko ne sme ni pramen kose da joj dirne.On ce ostati u ovoj palati ,niko nece ni pomisliti da je povredi,to je Lakhanovo obećanje.Govori joj da se brine o sebi i njihovom detetu.Savitri daje halvu Kunwaru.On je pita zasto je tako srecna.Ona govori da je Swarna trudna.Zalogaj se zaglavi u Kunwarovom grlu. Bari Rani Ma pita odakle ona to zna.Sawiti kaze da primetila da joj nije dobro.Kuwar kaze da je mozda nesto drugo u pitanju .Savitri kaze da nikada ne moze da pogresi.Swarna dolazi tu.Rana Ji joj cestita i govori da ce se brinuti o njoj i detetu. Kunwar govori da je to njegova odgovornost,zbog ove vijesti,dobio je razlog da živi. Bari Rani Ma je srecna i cestita joj. Ona ode da se zahvali u hramu,pogleda Lakhana i uđe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *