Maa saznaje da je Savitri u stvari Gayatri!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani (187. ep.) 11.04.2016. – Maa saznaje da je Savitri u stvari Gayatri!

By  | 

12987932_544899972354896_688572416_n

Swarna zaustavlja Savitri i zahvaljuje joj se .Savitri govori da je to uradila kao sluskinja.Swarna kaze znajući istinu njihovog odnosa,podržala ih je, srecna je sto ima sestru poput nje.Savitri razmislja kako je nesrećna što ne može da joj kaze istinu o sebi,doda joj zdjelu da jede. Bari Rani Ma stoji ispred slike svog pokojnog muza.I govori kako je on uvek govorio da su ona i njen sin teret na dvoru.Mislio je da njen sin nikada nece doci na presto.Sada ce sve biti njihovo.Rana ji je izgubio pamcenje i sada je njena marioneta,Gayatri se vratila,ali ne zna da je ona unistila njen zivot. Swarna nosi naslednika.Istorija Amerkota se menja.Sada ce umesto Rana ji-eve slike stajati Kunwarova. Ona skida Rana ji-evu sliku.Savitri to vidi i pita se zasto je skinula sliku.
Najava: Raj Mata pita Gayatri da se prisjeti da li je jos neko bio na litici.Gayatri kaze da sigurno vise niko nije bio ,ona se molila u hramu.Raj Mata predlaze sveštenika.Gayatri kaze da ce ici i sresti tog sveštenika tamo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *