Opasna ljubav 3 epizoda

Opasna ljubav / Mlečni put / Samanyolu

Opasna ljubav 3 epizoda

By  | 

samanyolu4Opasna ljubav 3 epizoda

Nedžat je iznenadjen, pita tetku da li je to istina, da li zaista on i Zulal nisu rod.Tetka mu potvrdjuje i moli ga da to Zulal ne sazna.Ona ga moli da joj pomogne.Zulal primeti da Nedžat i Feride prekidaju razgovor kad ona dodje i sumnjičava je, pita ih šta kriju od nje.Feride joj kaže da je ispričala Nedžatu njihovu situaciju i zamolila ga da ostane.Zulal govori Nedžatu da ide i da ne žrtvuje svoje snove zarad porodice.

Feride i Zulal odlaze.Zulal priznaje majci da ne želi da Nedžat ostane. Feride joj govori da će se njihov život uskoro promeniti, da su u teškoj situaciji i da im treba Nedžetova pomoć.

Zulal je ljubomorna kada vidi da se Nedžat vraća iz grada sa Melek, pokušava od nje da sazna da li su izašli zajedno, gde su bili i da li Nedžat ima devojku.Sestra ( Nuket ) zove Nedžata da se vide i da razgovaraju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Feride i Nedžat izlaze u šetnju.Nedžata pita Feride čija je Zulul kćerka.Feride mu govori da je lečila svoju neplodnost i da je imala mnogo operacija, sve dok joj doktor jednom nije rekao da nikada neće moći da postane majka.Kaže mu da je izašla uplakana, ali je u bolnici bila još jedna uplakana žena i da je ta žena plakala jer nije želela dete.Ona mu govori da je nakon nekoliko meseci Zulal postala njeno dete, a da je ta žena održala obećanje, nikad je više nije videla.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *