Opasna ljubav 5 epizoda

Opasna ljubav / Mlečni put / Samanyolu

Opasna ljubav 5 epizoda

By  | 

hqdefaultOpasna ljubav 5 epizoda

Zulal govori Melek da joj je na žurci dosadno i pita je da idu nakon što vidi da je Eda u Nedžatovoj blizini.Nuket je isto na žurci, majka joj savetuje da se sprijatelji sa Namikom.

Advokat govori Beliks da možda Fahrija kad je kupio kuću, nije je odmah preneo na Nedžata i da to mora da proveri kod notara.
Neko projavljuje u Nedžatovu kuću i napada Feride.Evset je čuje kako vrišti i budi Halila.Evset zatiče Feride povredjenu i zove hitnu pomoć.Zulal,Melek i Nedžat se vraćaju sa žurke i Zulal je u teškom emotivnom stanju kad vidi da joj majku odvozi kola hitne pomoći.

Feride je na operaciji. Doktor obaveštava porodicu da je operacija bila komplikovana, da gospodja ima tahikardiju i da će je prebaciti na intezivnu negu.Nedžat ostaje u bolnici da čeka sa Zulal.On joj priznaje da je pobegao od njenog pogleda, njenih očiju, ali one su ga svuda pratile.Zulal mu kaže da je potreban njenoj majci.Nedžat joj obećava da će biti uz nju i da više neće otići.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nedžat izlazi na kafu sa Evset. Pita je zašto mu je rekla da ode kad je znala istinu.Sestra ih obaveštava da je Feride prebačena u sobu.Evset odlazi kod nje.Ferde joj kaže da je vreme da Zulal sazna istinu, kaže da ne može da nosi to na duši.Evset je moli da to ne radi.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *