Anamika - fotogalerija! - Turske-Serije.Net

Anamika

Anamika – fotogalerija!

By  | 

Collage

Tekst: Sinderella. Hvala. 😀
Jeet Saluja ( Mudit Nayar ) počinje da nailazi na misterioznu ženu, uvek okruženu maglom. Čudni incidenti počinju da mu se dešavaju. Jednom, njegov auto se pokvari i on dobija prevoz od iste te misteriozne žene, čije je lice sakriveno u mraku. Jeet pokuša sa priča sa njom, ali je ona i dalje ćutljiva. Čudne pojave počinju da mu se dešavaju paralelno sa susretima sa njom. Njen identitet je kasnije otkriven. Njeno ime je Anamika ( Simran Kaur ) i ona je izuzetno lepa dama koja živi sama u velikom bungalovu, u šumi. Otkad je Jeet upoznao Anamiku, ona čini da se svi koji naude Jeetu suoče sa veoma lošim posledicama. Prikazano je da je Anamika izuzetno dobar gitarista, i vlasnik jedne stare ali skupe gitare. Ona voli Jeeta i polako ga privuče sebi. Jeet počinje da se zaljubljuje u nju. Ali kada shvati da loša energija pokušava da ga osvoji, Jeet prestaje da se sastaje sa Anamikom, i nakon puno konfuzije i sukoba, on spoznaje da je njegova prava ljuba Rano (Annie Gill) koja je njegov najbolji prijatelj još iz detinjstva. Konačno, Jeet i Rano se slože da se venčaju. Uskoro, otkriveno je i da je Anamika veštica.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *