Mehmet se izvinjava Bahar!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 104 epizoda drugi deo,Mehmet se izvinjava Bahar!

By  | 

serija baharMehmet se izvinjava Bahar!

Džemre je poslala momka iz cvećare da odnese buket cveća Evsun na kućnoj adresi sa porukom.Evsun je srećna jer misli da je cveće od Arde.Ona čita poruku: „Znaš li koje je cveće udisao Arda prošle godine?“Mehmet odlazi kod Bahar, kaže joj da su ona i Hulija bile u pravu u vezi sa Džemre.Mehmet joj kaže da gubi posao, novac, ali ga najviše boli što gubi nju.Mehmet kaže da je izdao Hasret, da mu je bila dovoljna njena ljubav do kraja života.Mehmet pita Bahar da mu oprosti, što ona i čini.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Zejneb odlazi da se izvine Ganimet.Evsun besna odlazi kod Arde, pita ga sa kim je prevario prošle jeseni i udara ga sa cvećem.On pokušava da joj objasni da neko pokušava da naruši njihov odnos.Evsun mu kaže da ako je zaista prevario ovog puta će je izgubiti stvarno i zauvek.

Evsun taksijem odlazi kod Zejneb koja ima snimanje, pita je zašto se i dalje mota oko njenog muža i zar ne zna ni za kakvu zahvalnost.Pita je šta se desilo izmedju nje i Arde prošle jeseni.Zejneb pokušava da joj objasni da ništa nije učinila.

Volkan ( koji je celog dana vozio Evsun) odvozi Evsun kući u sumrak.Arda je ljut.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *