Policija otkriva lokaciju na kojoj se Bahar nalazi!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 99 epizoda drugi deo, Policija otkriva lokaciju na kojoj se Bahar nalazi!

By  | 

1604074Policija otkriva lokaciju na kojoj se Bahar nalazi!

Bahar i Evsun napuštaju vozilo.Policajac zaustavlja Ardu koji je sam u vozilu, privode ga kako bih dao izjavu.Omer je besan što se Bahar ponovo izvukla i kaže da će je uhapsiti pre nego što prodju 24 h.Madžit priznaje Sultan da je došao samo da iskoristi nju i Zejneb i da troši nihov novac, ali da su njihova srca hladna i da u tome nije uspeo.On joj preti da će otići u policiju i reći gde se njene kćerke nalaze.Traži joj do večeras da mu obezbedi 500 000 lira kako bi ćutao.Ilijas ga moli da to ne čini i kaže mu da je Bahar trudna.

Evsun i Bahar stopiraju i staje im mladi bračni par sa devojčicom.Bahar govori Evsun da ako ode u zatvor ili joj se nešto dogodi, ona ( Evsun ) će paziti njenu ( Baharinu ) bebu. Evsun joj obećava.Mediji dolaze ispred konaka i ispituju Mehmeta o Baharinom bekstvu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Omer odlazi kod Mehmeta i govori mu da neće dozvoliti da njegova kćerka pobegne od pravde samo zato što on ima mnogo novca.Omer postavlja prisluškivač krišom.Nakon što Omer ode Mehmet zove Sultan da pita za Bahar.Sultan mu kaže da su stigle u Mersin.Džengiz obaveštava Omera gde se Bahar nalazi.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *