Bahar puca u Kenana!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 98 epizoda drugi deo, Bahar puca u Kenana!

By  | 

o-hayat-benim-001 Bahar puca u Kenana!

Ateš odlazi po pištolj, otac pokušava da ga spreči, ali bezuspešno. Bahar pita Ateša gde ide. Ateš joj se u sebi izvinjava što će ostaviti njihovo dete bez oca i moli je da ga čuva, jer ga njoj ostavlja na poverenje.On odlazi.Kenan od Merjem saznaje da je Hulija došla sebi.

Ateš dolazi sa pištoljem koji uperuje u Kenana.Kaže mu da je on kriv i za smrt njegove majke i za smrt njegovog sina i da će ga ubiti. Vural – kamiondžija kojeg je Hulija zaposlila kao obezbedjenje, dolazi, udara Ateša i njemu ispada pištolj. Kenan vadi pišolj i uperuje ga ka Atešu. Kaže mu da je on ubio mnogo ljudi, ali sve sa razlogom, pa će tako i njega ubiti.Govori Vuralu da ide i da zaboravi šta se desilo. Upozorava ga da zna gde mu majka živi. Vural odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bahar nakon što je od Tajfuna saznala gde je Ateš dolazi i ispaljuje dva metka u Kenana kakoo bi spasila Ateša.Evsun i Arda čuju buku i izlaze iz konaka.Ateš uzima pištolj iz Baharinih ruku, skida sa njega otiske, kaže joj da ide kući i da je on ubio Kenana.Bahar odbija da ide.Ateš je ubedjuje da će ona roditi nihovo dete i da mora da ide.Ateš joj traži da mu obeća da ko god da je pita reći će da je on ubio Kenana.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site