Bela 16. i 17. epizoda!Bela druga sezona!

Bela-Nova nevesta-Yeni Gelin

Bela 16. i 17. epizoda!Bela druga sezona!

By  | 

Bela 16. i 17. epizoda!Bela druga sezona!
16. epizoda
Nova sezona počinje sa novim problemima.Konak Bozoklarovih je pod karantinom I udaren mu je katanac.Kalendar aga sa porodicom odlazi za Karadeniz.Bozoklarovi postaju begunci.Oni će provoditi vreme sa Ajsinim rodjacima.Ipak, Kalendar aga nije imao realnost života begunaca u vidu I koliko su Asijini rodjaci ludi.Ulazak Bozoklarovih u Ajsinu kuću zakoplikuje sve.Kalendar mora da oženi Asije I ne može da objasni ludom Ševketu da je on u braku sa Hazar.

17. epizoda
Bela I njena porodica postaju sluge u kući.Boran mora da oženi neku devojku.Beli nalaze mladoženju.Bozoklarovi su begunci, te je u igri I policija, tako das u u bezizlaznoj situaciji.Kalender age pokušava da reši situaciju, ali je na korak do toga da izgubi snaju zbog Ajšine zamlke I zamke njene porodice.Bela je razočarana jer je čoveka koga voli videla sa DRUGOM DEVOJKOM.Ona više ne može da živi u lažima.Bela donosi odluku da ga napusti.Ona misli da joj Temal pomaže, nije svesna da je opsednut njome.Temal je otima.Hazar spašava ženu od Temala I reši da povrati njeno poverenje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *