Elif druga sezona, od 184 do 185 epizode - Turske-Serije.Net

Elif

Elif druga sezona, od 184 do 185 epizode

By  | 

capture-20151119-161302
Elif druga sezona
184 epizoda

Zejnep nakon ranjavanja započinje svoju borbu sa smrću. Erkut duboko žali zbog sudelovanja u Arzuinim prljavim igrama i počinjenog zločina. Pojedini Arzuini postupci na venčanju bude sumnju kod Alije da Arzu stoji iza Zejnepinog ranjavanja. Serdar je ustrajan u svojoj nameri da Arzu naplati godine provedene u zatvoru i vrati sve što mu je oduzeto.

185 epizoda
Dok Zejnep vodi borbu sa smrću, Selim iščekuje bar mali napredak koji će mu pružiti nadu. CD sa Arzuinim priznanjem dospeva u ruke neočekivane osobe. Kako će se Arzu izboriti sa tom osobom koja zna sve njene tajne iz prošlosti? Alije sve više zabrinjava Kenanovo odsustvo od kuće. Da li će se njene noćne more obistiniti?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


186 epizoda
Selim, koji nakon svega što se dogodilo živi u strahu da će ostati bez svoje supruge, još uvek je odlučan da pronađe one koji su odgovorni za Zejnebino stanje. Dok Selim smatra dve osobe osumnjičenima za ono što se dogodilo, porodicu Emiroglu pogađa još jedna nesreća. Od Kenana danima nisu uspeli dobiti nikakve vesti, a sada se pojvaljuje na jedan veoma bolan način. Aliji se ostvaruje noćna mora, koja je danima muči, te joj se čini da ne može podneti nesreću koja ju je zadesila.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *