Bepannah – 70. ep. – Aditya je ranjen!

Bepannah

Bepannah – 70. ep. – Aditya je ranjen!

By  | 

Aditya je ranjen!

Epizoda je emitovana u Indiji 22.06.2018.

Aditya gleda okolo dozivajući Zoyu. Voda je napunila ceo rezervoar. Zoya uspe da dođe do daha i slabašno pozove Adityu. Aditya oseti da je glas došao iz rezervoara za vodu.
Noor i Arjun se raspravljaju u hodniku. Anjana priča sa Harshom da je i Zoyin uticaj bio dovoljan, a sad je i Arjun tu. Harsh ode da ugasi muziku.
Rajvir tapše dok čeka da Harsh smanji volumen ispod 30 Arjun spasi situacij i odvede Harsha da se vidi sa klijentom.
Aditya u blizini na podu pronalazi kamen dok govori Zoyi da ne gubi hrabrost, spasiće je za par minuta. Pokušava da polomi katanac sa kamenom dok brine za Zoyu.
Wasim i njegova žena dođu kući. Wasim je odlučio da moraju da napuste grad čim pronađu Zoyu. Zoyina majka razume njegovu situaciju i uverava ga da će im se Zoya brzo vratiti, biće dobro.
Arjun vidi da Anjana prilazi di-džeju, on požuri da odvede Anjanu da pleše sa Harshom.
Aditya uspe da razvali katanac. On traži da mu Zoya pruži ruku, ona kaže da su joj ruke zavezane. Aditya zaroni u rezervoar i odveže joj ruke i noge, a potom i usta. Oboje pomognu jedno drugom da izađu. Rajvir se žali što je potcenio Adityu ovog puta, međutim, siguran je da sad neće moći da spasi svoju porodicu. Od njegove kuće neće ostati ništa dok dođe tamo. Zoya se onesvesti pored rezervoara za vodu. Aditya je budi, Zoya mu kaže da je Rajvir postavio bombu u muzički system u kući. Aditya uzme Zoyu u naručje i odnese je do auta. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!