Bepannah – 181. epizoda – Mili je zaljubljena u Adityu!

Bepannah

Bepannah – 181. epizoda – Mili je zaljubljena u Adityu!

By  | 

Mili je zaljubljena u Adityu!

Aditya kaže gospodinu Mehri da ne brine. Doktor će danas biti sklopljen. On će lično biti tamo. Sestra dotrči do njega. Ona kaže da više neće moći da se brine za njegovu majku. Pokaže mu ogrebotine. Njena karijera će biti gotova ako bude povređena još negde. On prekine poziv i na kraju je iskritikuje. Za šta je plaća? Plaća je dva puta više nego ostali jer je spremna da se nosi sa takvim situacijama. Neka ode ako ne može da se tim! Ona tužna ode. On baci telefon na pod pritom ga razbivši. Sluge broje koliko je telefona razbio. Koristeći drugi telefon, on okrene doktora Gautama. Doktor Gautam mu kaže da će o Anjani dobro brinuti više sestara odjednom u bolnici. Aditya odbije da je vodi bilo gde. Njegova majka nije luda. Doktor Gautam odustane. Nada se da će je danas dovesti na pregled. Aditya potvrdi. Mora da mu nađe bolju sestru. Doktor traži par dana da je nađe. Neka do tad ostavi majku u bolnici. Aditya se složi.
Aditya dođe u svoju sobu. Razmišlja o Zoyi i njihovim zajedničkim trenucima. Postane emotivan prisećajući se obećanja koje su dali jedno drugom. Seti se i kako mu je Noor rekla da zauvek odlaze u Musori. Prikazuju sećanje. Zoya ode sa porodicom u Musori. Aditya moli Arjuna da ga ne ostavlja samog, ali Arjun kaže da je on izgubio sebe i sve brinući o svima. Ispunio je njegove (Adityine) odgovornosti prema ovoj kući, ali sad je njegov red da ode. On (Aditya) ih je jednom napustio. Sad će i on da uradi isto. Sad je njegov (Adityin) red da se brine za porodicu. Porodice više nema, ali bar neka brine o jednom članu. Nije mogao da ispuni odgovornost starijeg sina ove kuće. Bar neka ispuni odgovornost kao njegov stariji brat. Toliko može da mu traži. On ode. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *