Bepannah – 181. epizoda – Mili je zaljubljena u Adityu!

Bepannah

Bepannah – 181. epizoda – Mili je zaljubljena u Adityu!

By  | 

Noor kaže da videvši njeno i Wasimovo stanje, ne želi to. Roshana kaže da su deca Božji blagoslov, neka prestane da priča gluposti. Neka proveri spisak, da li je sve spakovala. Noor shvati da je zaboravila lekove. Roshana je pita kako će brinuti o sebi u tako velikom gradu kao što je Delhi. Noor joj kaže da se opusti. Zna da nije savršena kao Zoya, ali snaći će se. Roshana joj predloži da provede neko vreme sa Wasimom. Tužan je od kad je saznao za njen posao. Misli kako sad nijedna njegova ćerka neće biti kući. Noor ode.
Članovi osoblja zadirkuju Mili što dolazi rano na posao a odlazi kasno. Mili kaže da samo želi da olakša gospodinu Adiju posao. Zna da su oni ljubomorni jer je ona njegova miljenica. Međutim, nije je briga šta oni misle. Radnik najavi da je Sadu tu. Mili poželi Adityi dobro jutro. On je pita koliko puta u toku dana će mu poželeti dobro jutro. Jesu li klijenti tu? Gde je prezentacija sačuvana? Ona ne zna odgovor na drugo pitanje. On je iskritikuje pred svima. Zna li iko gde je prezentacija sačuvana? On uđe u sobu za sastanke. Milina koleginica kaže Mili da je u redu. On je uvek neraspoložen i uvek je u žurbi. Mili stane na njegovu stranu i ismeva ih.
Mili proverava svoj telefon. Momak joj ponudi da je odbaci, ali ona kaže da će otići kad se sastanak završi. Uzeće taksi. On ode. Mili poruči kinesku hranu za Adityu. Kolega je podseti da ona nije Adityina žena već lični asistent. Hoće li ga i nahraniti? Ona kaže da joj ne bi smetalo. Primivši poziv, ona otrči ka sali za sastanke. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *