Bepannah – 181. epizoda – Mili je zaljubljena u Adityu!

Bepannah

Bepannah – 181. epizoda – Mili je zaljubljena u Adityu!

By  | 

Doktor kaže Adityi da njegova majka gubi psihičku stabilnost svakim danom. Ne može da kaže kad će biti dobro. Aditya proverava u policijskoj stanici, ali niko nema nikakav trag u vezi Rajvira i Nani. Inspektor kaže da će dati sve od sebe da pokušaju da ih nađu. Aditya kaže da ih želi, neka ne pokušavaju samo, neka ih nađu. Inspektor se složi. Kraj sećanja.
Aditya pozove Mili (svog asistenta). On joj kaže da delegati dolaze. Neka pazi na njih dok se on ne vrati. Doći će u 15. On prekine poziv. Ona pogleda telefon i kaže da će uraditi to, ali i on bi mogao nekad da odgovori na njeno “dobro jutro” ili “zdravo”. Odavno bi telefonom dala otkaz da on nije sladak! Ne može da dočeka da postane dobar/nežan. Samo je spolja teška osoba. Siguran je da je drugačiji iznutra. Radnik kašlje da bi joj privukao pažnju. Izgubi se videvši Adityinu sliku, ali on nastavi da kašlje da bi je prekinuo u zamišljanju. Ona konačno ode unutra. Radnik komentariše kako ona ne shvata da ona nema povezanost sa Adityom.
Aditya dovede Anjanu u bolnicu. Ona se žali na regularne injekcije koje prima ovih dana. Harsh i Arjun uopšte nisu došli da je vide. On je uverava da će uskoro doći. Doktor uverava Adityu da treba da ostavi Anjanu tu dok joj ne pronađu sestru. On će paziti na nju do tad. Aditya teška srca ode. Anjana viče za njim, ali doktor i sestre uspeju nekako da je smire.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Roshana miluje sliku. Noor je zagrli sa leđa, Odlazi samo na neko vreme. Neka ne bude toliko srećna. Neće je tako lako napustiti. Zašto izgleda tako tužno? Tamo ide samo da radi. Roshana kaže da će shvatiti njen bol kad bude imala svoju decu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *