Brusko od 159. do 161. epizode!Melina je oslobodjena svih optužbi!

Brusko-Mprousko

Brusko od 159. do 161. epizode!Melina je oslobodjena svih optužbi!

By  | 

Brusko od 159. do 161. epizode!Melina je oslobodjena svih optužbi!
159 epizoda

Inspektor Orestis je ubeđen da je Melina platila Mihailu da ubije Aleksiju. Samo je pitanje vremena kada će policija doći da je uhapsi i Ahil je zbog toga očajan. Besna zbog neodgovornog ponašanja, Anastazija na Minasovo mesto zapošljava Manolisa. Mateo zahteva od bake Andrijani da kaže celu istinu o Helginom odnosu sa njegovim ocem i Dijamantisom…

160 epizoda
Ahila izluđuje mogućnost da Melina završi u zatvoru zbog ubistva. Baka Andrijani je veoma uzrujana zbog saznanja da je Helga verovatno živa, zbog čega je Nektarije tužan. Traži od brata majčinu e-mail adresu kako bi joj se javio. Pošto je izvesno da će Ahilova i Melinina veza biti krunisana brakom, Mateo gubi svaku nadu da će ponovo biti sa Anastazijom…
161 epizoda
Melina je ipak oslobođena od svih optužbi. Ahil je zaprosi, te oni svima zvanično saopštavaju svoju odluku. Sifis se ponovo sukobljava sa Anastazijom zbog njene odluke da smeni Minasa. Na Kritu upoznaje Vasiliki i ona mu se veoma dopadne. Dafni poziva Patrokola na večeru, a Marko to koristi da sazna sve detalje o njegovoj prošlosti. Stefanija ima problema u školi. To naljuti Angeliki, koja ponovo poseže za drogom. Sifis je zabrinut za sve što se dešava, ali ga posebno naljute vesti o venčanju koje dolaze sa Kipra.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *