Brusko - od 198. do 200. epizode - Mateo saznaje da je Ahil prodao vinograde, pa napada Melinu!

Brusko-Mprousko

Brusko – od 198. do 200. epizode – Mateo saznaje da je Ahil prodao vinograde, pa napada Melinu!

By  | 

Mateo saznaje da je Ahil prodao vinograde, pa napada Melinu

198: Dijamantis i Patroklo sarađuju, a Melina ih još više zbližava. Problemi za Ahila , Sifisa i Melinu tek počinju. Sifis gubi svu svoju sreću dok Mateo saznaje kako je Ahil prodao njihove vinograde. Melina je dirnuta Sifisovim trudom i odlazi u Hanju, ali šta će se desiti među njima što će zakomplikovati situaciji.
199: Mateo traži od Ahila da vrati novac koji je uzeo. Melina stoji kraj Sifisa pa je Angeliki ljubomorna. Ahil i Melina predlože Patroklu i Vasiliki da idu sa njima na medeni mjesec. Anastazija je uznemirena kada sazna da su Mateo i njen otac razgovorali. Dijamantis želi da kupi vinograde koje prodaje Ahil. Manolis pita Konstatinu da dobiju dijete.
200: Melina se osjeća krivom što je Sifis izgubio sve i pita Ahila da otkaže put. Patroklo pita Dijamantisa da prepiše svu imovinu što naljuti Dijamantisa. Mateo napada Melinu zbog čega se Ahil naljuti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *