Melina i Ahil ne veruju Sifisu da su u opasnosti!

Brusko-Mprousko

Brusko – od 387. do 390. epizode – Melina i Ahil ne veruju Sifisu da su u opasnosti!

By  | 

Melina i Ahil ne veruju Sifisu da su u opasnosti!

387. epizoda

Minas i Royal pripremaju su za venčanje ali to će pokvariti napad. Dijamantis počinjava samoubistvo u zatvoru odakle ga vode u bolnicu u teškom stanju. Prolazi nekoliko meseci i dan krštenja Melinine ćerke. Veoma povoljan momenat za Melinu i Ahila. Nikiforos planira da ih povredi što Sifisu postaje sumnjivo te odluči da to javi paru.

388. epizoda

Sifis, Melina i Ahil su u panici zbog Nikiforosa i planiraju da pobegnu od smrti. Royalino i Minasovo venčanje propada nakon napada. Dijamantis je u bolnici teško povređen. On želi da se razvede od Mark. Svi su šokirani kada čuju da je Angela mrtva.

389. epizoda

Vreme prolazi i došlo je vreme krštenja Melinine i Ahilove ćerke. Tog dana će zaboraviti probleme ali Nikiforos planira da zatruje život para i da ih uništi. Sifis putuje na Kipar da obavesti par da opasnost nije prošla.

390. epizoda

Nikiforosovi ljudi prate svaki korak Meline i Ahila. Oni odbijaju da poveruju da su u opasnosti. Dimitra je saznala da joj je muž bio povezan sa Antigone i otišao u inostranstvo. Nektarijus ne želi da ga žena pronađe. Chrysanthi se uznemiri kada sazna da Lucia nosi Paulovo dete. Anastazija je blizu venčanju sa Mateom ali je još uvek ljubomorna na Olgu. Mark se svađa sa Luciom. Dafne to sluša i misli da je pravo vreme da raskine sa njim.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *