Ahil i Melina se svađaju oko njenog posla

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brusko-Mprousko

Brusko – od 623. do 626. epizode – Ahil i Melina se svađaju oko njenog posla!

By  | 

Ahil i Melina se svađaju oko njenog posla

623: Melina ne zna kako da sakrije činjenicu da je Aleksandrina beba kući. Ali Ahil nije uvjeren da to nema veze sa Patroklom. Ode da vidi Patrokla, Dafne traži kuću odbijajući da se vrati u Chrismovu kuću. Andreas pita Alexis za saradnju da razotkriju Alcibiadesa. Chrysanthi saznaje ko je ušao u kuću i cijepa Paulove papire.
624: Melina i Ahil se svađaju i on je uznemiren jer Melina sada živi samo za posao. Anastazija strahuje da će zelenaš napasti Sifisa. Minas potpisuje ugovor sa farmaceutskom kompanijom, za Aloe. Ahil pita Melinu da prestane raditi.
625: Melina i Ahil se sukobljavaju jer ona odbija da napusti posao.

Chrysanthi vjeruje svemu što Patroklo kaže dok on planira sa Dijamantisom zadnje detalje Paulovog uništenja. Sifis poredi Alcestis sa Melinom. Dafne stiže na Kipar i odmah shvata da se nešto desilo između Ahila i Meline.
626: Melina i Ahil preživaljavaju bračnu krizu i pokušavaju to sakriti od Dafne koja je sve shvatila. Haridimis traži Myrosu veliku sumu novca i ovaj daje. Demetra i Nektarije su nesrećni u braku i kriju svoje tajne.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno