Melina nalazi nakit koji je Ahil kupio Aleksandri i ispituje ga

Brusko-Mprousko

Brusko – od 328. do 330. epizode – Melina nalazi nakit koji je Ahil kupio Aleksandri i ispituje ga!

By  | 

Melina nalazi nakit koji je Ahil kupio Aleksandri i ispituje ga

328: Angeliki je ljuta jer je Sifis zvao Stefani. Aleksandra priznaje osjećanja prema AHilu Demetri, Dafne je sigurna da je Ahil vjeran Melini. Susreti i sastanci između Anastazije i Matea se nastavljaju, Olga ga napada. Baka Andrijani odluči da pronađe mladoženju Pantisi dok Manolis saznaje odakle je Sifis zvao. Patroklo je spreman na sve da usreći Demetru. Ahil se zahvali Aleksandri što mu je spasila život, kupuje nakit i slučajno ga Melina nalazi .
329: Demetra ubjeđuje Ahila da promijeni psihologa, Royal sumnja u tajne sesija Ahila sa psihologom i odlučuje da kaže Melini. Olga poludi kada Mateo i Anastaziju izađu da jedu i odluči da izvrši plan da razori Mateove financije. Demetra je očajna kada stiže da vjenčanje Patrokla i Ane, pokušava sakriti osjećanja. Paul saznaje gdje je Sifis i odluči da ga nađe. Nektarije nije spreman da se odrekne Antigone i odlazi na Krit da je nagovori da nastave vezu.
330: Melina nalazi dokaz za nakit koji je AHil kupio Aleksandri. Misli da je njoj, međutim kako joj on ne daje, počinje da se brine. Dafni sumnja da je Marko otišao u Atinu zbog druge žene i podijeli to sa bakom Andrijani. Mateu porodica je iznenađena kada postoji mogućnost da izgube Dimosthenous nekretnine. Dijamantis je ljut kada saznaje da Paul i Marko traže Sifisa. Melina pita Ahila za nakit.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site