Siamak zarobi Sušima!

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 427. epizoda – Siamak zarobi Sušima!

By  | 

5

Car Ašoka Veliki – 427. epizoda – Siamak zarobi Sušima!
Sušim i njegova trupa stigli su pred kapiju Takshshila-e. Siamak ih gleda sa graničnog zida. Sušim mu se ulizuje, čestita mu na pobedi i zove ga da izađe da se zagrle. Siamak nije tako naivan, kaže da ne veruje u njegovu lažnu bratsku ljubav. Zna ga od malena, neka to pretvaranje sačuva za sebe. Bindua bi time mogao prevariti, ali ne i njega. Dobro bi bilo da se vrati tamo odakle je i došao. Seća li se kako je jednom zamalo izgubio u takmičenju pa ga je uboo u leđa? E pa, i dalje je toliko dobar borac, ali on neće njega (Sušima) ubosti u leđa kao što je on njega. Sušim ga pecka da će zauvek ostati poput deteta kome treba neko da ga vodi prilikom svakog koraka. Prvo je to bila njegova majka, pa Mir, Nictor, Rajmata Helena, ujka Justin, Lasendra i sada Antonio. Ali, do kada će biti tako? Neka odraste i uradi nešto sam. Veruje mu ovo što je rekao, shvatio je njegove potencijale. Uradio je ono što on do sada nije mogao. I zato je došao tu sa jednim predlogom koji će im oboma biti od koristi – da se udruže kako bi ubili Ašoku. Kasnije, kad osvoje Magadh, podeliće ga na dva dela. Neprijatelj tvog neprijatelja je tvoj prijatelj. Ipak su oni braća. Siamak ga pita kako da zna da mu može verovati. Sušim predloži da mu dokaže da može imati poverenja u njega tako što će ući sam u Takshshila-u, nenaoružan. Ni jedan ni drugi neće pokušati da povrede jedno drugo. Sušim potom siđe sa konja, a njegova trupa položi oružje. Mahamatya pođe sa Sušimom do glavne kapije. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *