Siamak zarobi Sušima!

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 427. epizoda – Siamak zarobi Sušima!

By  | 

6

Ašoka reši da pođe samo sa nekolicinom svojih vojnika jer će mu trebati mnogo više vremena da stigne do Takshshila-e ako povede veliku vojsku. Acharya RG se slaže.

Siamak i Sušim pođu jedan ka drugome. Sušim tera Siamaka da se zagrle, nije dobro da braća budu tako udaljena. Jeste da ga je gađao strelom u detinsjtvu, ali tada im neprijatelj nije bio isti. Njih dvojica se na silu zagrle iako Mahamatya pokušava da odvrati Sušima od toga. Unani vojnici potom pobiju neke od Sušimovih vojnika. Mahamatya pobegne. Siamak zamahne ka Sušimu mačem, koga ovaj golim rukama uhvati. Krv mu počne cureti sa ruke.

Čaru počne da krvari iz usta. Čanda uznemireno požuri do nje.

Sušim kaže Siamak-u da je ovu crtu jednog prevaranta nasledio od svoje majke. Sad nema nikakav problem da ga ubije. Siamak ga opet napadne. Sušim se i sam domogne nekog mača. Počinju da se mačuju. Sušim kaže Siamaku da je pogrešio, nije trebalo samo prste da mu odseče, trebalo je da ga ubije tada. Siamak uspe da ga poseče, ali ovom rana zaraste sama od sebe. Sušim zada ranu Siamaku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ašoka je na putu ka Takshshsila-i. Tera svog Garuda da požuri jer svaki sekund odlaganja jeste uvreda za žrtvu koju je podnela njegova majka.

Na Siamakovo naređenje, njegovi vojnici opkole Sušima. Svi Sušimovi vojnici bivaju ubijeni od strane Unanija. Oni kruže oko Sušima. Mahamatya se krije iza nekog stuba i s užasom posmatra. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site