Siamak zarobi Sušima!

Chakravartin Ashoka Samrat/Car Ašoka Veliki

Car Ašoka Veliki – 427. epizoda – Siamak zarobi Sušima!

By  | 

7

Lasendra uperi mač u Mahamatya-in vrat i izjavi da će Ašoka biti zadovoljan što su mu svi neprijatelji na jednom mestu. Mahamatya je šokirano pogleda.

Sušim se hrabro bori sa Unani vojnicima. Siamak ga strelom pogodi u nogu i ovaj padne. Izvadi strelu iz noge. Međutim, Unani vojnici bace na njega kanape i zarobe ga. Siamak stavi nogu na Sušimova leđa i dvaput ga ubode strelom u ruku.

Ašoka je blizu Takshshila-e.

Sušima su postavili tako da visi naopačke. Mahamatya-u su takođe zarobili i vezali za obližnji stub. Siamak kaže Sušimu da želi da ga gleda kako umire minut po minut, da ga muči kao što je i on njega u detinjstvu. Želeće da umre što pre, ali on to neće dozvoliti. Neće umreti tako lako. Mahamatya moli da on bude pošteđen, on nije kriv. Siamak mu prebacuje da je bio jednak partner u svakom Sušimovom grehu. Izabrao je Sušima umesto njega. Svaka osoba mora platiti za svoj izbor. Unani komandant informiše Siamaka da je Ašoka blizu. Siamak ode da proveri. Mahamatya prokomentariše kako Ašoka po prvi put tu dolazi kao njihova jedina nada.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Unani komandant kaže Siamaku kako je Bindu budala, ali ovo mu je definitivno najveća greška – to što je poslao Ašoku sa tako malim brojem vojnika. Siamak mu kaže da je Ašoka sa samo 14 godina preuzeo Takshshila-u od Kichak-a. Dozvolio je Sušimu da uđe, ali Ašoki ne sme. Naredi da se poveća bezbednost i da se spreme za rat.(NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site