Dil Se Dil Tak 202. ep., Teni govori Indu za Shorvorinu bolest!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 202. ep., Teni govori Indu za Shorvorinu bolest!

By  | 

Dil Se Dil Tak 202. ep., Teni govori Indu za Shorvorinu bolest!( 13.11.2017. )
Inspektor kaže da je bolje da sami reše kućni problem.Part pita Dadua da li on spašava Shorvorinu ubicu.Dadu kaže da su oni pogrešili sa Shorvori, a on greši sada sa Teni.Part kaže da će uskoro razotkriti Tenino pravo lice.Dadu kaže da on veruje Teni, ona ne bi nanela nikakvo zlo njemu, ili članovima njegove porodice.Teni kaže da je tu porodicu dobila zahvaljujući Partu,a on joj danas ne veruje.Part kaže da joj daje samo 1 nedelju da dokaže da nije kriva,ako ne dokaže neće ga brinuti što će se njegovo dete roditi u zatvoru.On je odlučan da nepoštedi Shorvorinu ubicu ni pod kojim uslovima.

Teni kaže da ona nema nikakav dokaz da mu donese.Delila je srdačan odnos sa Shorvori.Spremna je da ode u policiju.Dadu kaže da je to njegova kuća i da policija tu više neće doći.Teni se oklizne dok ide uz stepenice.Dadu i Indu se zabrinu.Oni govore da moraju da budu uz Teni.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!