Vatrene ptice - 51. epizoda!

Ateş Kuşları / Vatrene ptice

Vatrene ptice – 51. epizoda!

By  | 

Gulajše i Barbar doživjeće najveći ispit svoje zajednice, a Gulajšine suze paraće srca Vatrenih ptica.

Zarobljen od strane Çina, Ali će u skloništu u kojem je zaključan pronaći dokaze koji će pomoći dokrajčiti Çina, ali neko za koga nije očekivao uništiće te dokaze. Poteškoće u kojima se nalaze on i Gulajše biće ključ Barbarove tajne misije, ali potez koji će poduzeti izazvaqće razdor između njega i njegove porodice, posebice Alija.

Svi su svjesni da su pogriješili u vezi Barbara i Ali mu se izvinjava. Gulajše se nasmije kada vidi da su svi ukućani napravili maske od Barbarove face.

Barbar je konačno saznao da ima brata. Iako je Gulajše pokušala da ne dovede Barbara u situaciju u kojoj ce se osjećati jadno jer neće imati djece s njom ali on joj kaže da može postati otac i uzeti dijete sa ulice, ali oni su porodica i trebaju biti zajedno u dobru i zlu.

Gulajše ga zagrli i kaže da joj je on muž i da će imati veliku porodicu. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *