Dil Se Dil Tak 239. ep.,Inspektor nalazi Teni i Parta u nezgodnom položaju u javnosti i privodi ih!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 240. ep.,Inspektor nalazi Teni i Parta u nezgodnom položaju u javnosti i privodi ih!

By  | 

Dil Se Dil Tak 240. ep.,Inspektor nalazi Teni i Parta u nezgodnom položaju u javnosti i privodi ih!( 4.1.2018.)
Teni I Part plešu I pobedjuju.Njih dvoje razgovaraju.Čuktan razmišlja da se oni vole I odlazi da im sipa alcohol u vodu.Part oseti da je voda čudnog ukusa, ali Teni to ne prihvata.Čuktan im donosi još nekoliko čaša.Svi odlaze sa zabave, a Teni I Part su već pijani.Teni se okreće I kaže da želi još da pleše.Ona se supleće, Part pokuša da je spasi I oboje padaju.Teni pada na Parta, gledaju se.Teni ustaje, kaže didžeju da pusti muziku jer oni žele još da plešu.Čuktan joj kaže da su svi otišli.

Part I Teni takodje odlaze.Kasnije oboje leže na haubi I Teni peva.Njih dvoje se šale.Teni mu kaže da nikada nije mislila da će upoznati nekoga ko će da je razume, a dobila je njega, Shorvori, porodicu I naučila da živi za druge.Ona govori da je počela da živi u palati iz snova, ali je nesporazum razneo palatu.Part je pita zbog čega sada govori o prošlosti.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!