Dil Se Dil Tak 249. ep. - Šorvori se brani od pripitog vozača!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 249. ep. – Šorvori se brani od pripitog vozača!

By  | 

Dil Se Dil Tak 249. ep. – Šorvori se brani od pripitog vozača!
Teni jako gurne posudu sa pirinčom i izvinjava se porodici zbog toga.Indu joj kaže da se sada njena odgovornost prema porodici povećava, ali njihova ljubav prema njoj se neće promeniti.Oni rade ritual sa ortiskom ruke na vratima.Teni stavlja svoj otisak iznad Shorvorinog i kaže da ne želi da razdvaja Parta od Shorvori.Oni zatim imaju rituale traženja prstena i Teni pobedi u prvoj igri.Drugog puta pobedi Part.U trećoj igri Jagruti navija da pobedi Teni.Teni želi da pobedi Part, a Part da pobedi Teni.Mohini ne vidi smisao da želiš da pobedi neko drugi.

Svi se sećaju Bhartatovog i Jalpinog venčanja.Indu govori Ba i Dadu da je Part srećnik, prvo je imao Shorvori, koja se pokazala kao dobra supruga, a sada i Teni.Mohini kaže da Teni nikada ne može zauzeti Tenino mesto jer je došla iz siromašnog naselja.Ba je ljuta.Kaže joj da kuća iz koje neko dolazi ne utiče na razmišljanje te osobe.Ona navodi primer nje i Indu koje dolaze iz iste kuće, a različito razmišljaju.

U autu, Shorvori nalazi bocu vina na zadnjem sedištu i uznemirena je.Oni prolaze aerodrom, a vozač joj kaže da iodu kraćim putem.Shorvori je zabrinuta. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!