Dil Se Dil Tak 255. ep.-Shorvori se krije od Parta i Teni!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 255. ep.-Shorvori se krije od Parta i Teni!

By  | 

Dil Se Dil Tak 255. ep.-Shorvori se krije od Parta i Teni!( 25.01.2018.)
Part je u sobi.Ipsita plače.Part zove Teni koja je u kupatilu 2 x Shorvorinim imenom.Teni iylayi.Part joj se iyvinjava I kaže da je raymišljao o Shorvori.Teni mu kaže da će uskoro on I Shorvori biti ponovo zajedno.

Jalpa se izvinjava I traži novu šansu od porodice I Bharata.Bharat je tvrdoglav I ne želi da joj oprosti.On kaže da će predate zahtev za razvod već sutra.Bhansuali porodica je u šoku.

Shorvori dolazi u kafeteriju, vlasnik je prepozna I zove Parta.Part odmah kreće sa Teni I Ipshitom.Shorvori nakon što popije čaj želi da ode, ali vlasnik pokuša da je zadrži, pitajući je da proba njihovo novo jelo.Shorvori kaže da žuri.VAlasnik joj kaže da je gleda kao kćerku.Shorvori odluči da ostane.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site